Όροι χρήσης και συναλλαγής

Όροί χρήσης  : 

Παρεχόμενες πληροφορίες & Προϊόντα

Η  MOTOGIGA έχει καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να απεικονίσει με τη μεγαλύτερη δυνατή ακρίβεια τα προϊόντα που διαθέτει με την προβολή φωτογραφιών και πληροφοριών που παρατίθενται στην ιστοσελίδα  www.motogiga.eu. Ωστόσο, ο παρών δικτυακός τόπος ενδέχεται να περιέχει σφάλματα τεχνικών ή τυπογραφικών λαθών, που δεν μπορούν να προβλεφθούν ή έχουν προκύψει ακούσια ή λόγω διακοπών λειτουργίας της ιστοσελίδας εκ λόγων ανωτερας βίας.

Πνευματική ιδιοκτησία του    www.motogiga.eu

Όλο το περιεχόμενο του παρόντος δικτυακού τόπου συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, σχεδίων, κειμένων, λογότυπα και διακριτικά γνωρίσματα που αντιπροσωπεύουν την   www.motogiga.eu ή/και το ηλεκτρονικό της κατάστημα  www.motogiga.eu αποτελουν πνευματική ιδιοκτησία της εταιρίας   www.motogiga.eu με την επιφύλαξη κάθε δικαιώματος που δεν παραχωρείται ρητά εδώ. Όλα τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας του παρόντος δικτυακού τόπου ανήκουν στην   www.motogiga.eu και προστατεύονται από τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων.

Η χρήση στοιχειών από τiς ιστοσελίδες μας, επιτρέπεται για κάλυψη προσωπικών αναγκών και ενημέρωση άλλων μοτοσικλετιστών υπό τον ορό ότι θα αναφέρεται ως πηγή το "www.motogiga.eu" και εν γνώση σας ότι αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της   www.motogiga.eu .

Επιτρέπονται φυσικά οι συνδέσεις με μορφή link στις ιστοσελίδες μας .

Περιορισμός ευθύνης

Η   MOTOGIGA επιφυλάσσεται ως προς το χρόνο παράδοσης των εμπορευμάτων στις περιπτώσεις ανωτέρας βίας. Το ηλεκτρονικό κατάστημα  www.motogiga.eu ουδεμία εγγύηση μπορεί να παράσχει για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων, αλλά εγγυάται την έγκαιρη ενημέρωση των τελικών καταναλωτών περί της μη διαθεσιμότητας τους.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα  www.motogiga.eu παρέχει το περιεχόμενο (π.χ. πληροφορίες, φωτογραφίες, απεικονίσεις, κ.λ.π.), στα προϊόντα και τις υπηρεσίες που διατίθενται μέσω του δικτυακού τόπου "όπως ακριβώς έχουν".

  Eπισκεπτόμενοι τον δικτυακό τόπο ή χρησιμοποιώντας υλικό από αυτές τις ιστοσελίδες, Βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε τους παραπανω  γενικούς όρους και προϋποθέσεις. Παρακαλούμε σημειώστε η περιήγηση και η περαιτέρω χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου  www.motogiga.eu και www.motogiga.gr  συνεπάγεται ανεπιφύλακτη αποδοχή και συναίνεση σας με αυτούς.