Πληροφορίες Αποστολής,Πληρωμων και Επιστροφών
  • Οι τρόποι πληρωμής μιας παραγγελίας είναι οι εξής:

A. Με αντικαταβολή
Το ποσό της πληρωμής εξοφλείται στον υπάλληλο της courier την ώρα της παράδοσης του δέματος. 
Η πληρωμή με αντικαταβολή δεν επιβαρύνεται με  επιπλέον κόστος!

Β. Με χρέωση πιστωτικής κάρτας.
Οι κάρτες που υποστηρίζονται από το σύστημα μας είναι VISA & MASTERCARD Ελλάδας και εξωτερικού.
Με χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας δεν επιβαρύνεστε με έξοδα αντικαταβολής. Τα στοιχεία της κάρτας σας δεν καταχωρούνται στο κατάστημά μας αλλά μόνο στην τράπεζα που σας κάνει την χρέωση.

Γ. Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.
Κάνοντας μια παραγγελία μέσω του site και επιλέγοντας τρόπο πληρωμής ‘’κατάθεση σε τράπεζα’’, η παραγγελία σας μπαίνει σε αναμονή μέχρι να κάνετε την κατάθεση. 
Στο καταθετήριο της τράπεζας πρέπει να αναγράψτε ως αιτιολογία το πλήρες ονοματεπώνυμο σας.    

 Αριθμός λογαριασμού    EFG Eurobank   :   GR070  2600  830000  900  200   180942 

 Αριθμός λογαριασμού   ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ    :    GR25 0172 5040 0055 0401 0847 342

 Αριθμός λογαριασμού    ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ  ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ  :   GR660110 22500000 22594606 836  


Για την ταχύτερη εκτέλεση της παραγγελίας σας μπορείτε να μας στείλετε τo καταθετήριο της Τράπεζας με :  
Fax στο 2613 016710 ή  μέσω   e-mail στο motogiga.eu@gmail.com . Η παραγγελία σας θα αποσταλεί εντός 24 ωρών ή την επόμενη εργάσιμη ημέρα.
Καλό είναι η κατάθεση να είναι εντός 2-3 ημερών από την ημερομηνία της παραγγελίας αλλιώς ύστερα από μια εβδομάδα η παραγγελία σας θεωρείται ακυρωμένη.

 

Δ.Πληρωμή μέσω PayPal.

  • Αποστολές προϊόντων

Οι παραγγελίες αποστέλλονται απο επτά(7) εως δεκαπέντε (15) εργασιμες  ημερες απο την παραλαβή της παραγγελίας σας με συνεργαζόμενη εταιρεία courier και κοστος πανελλαδικά μόνο 5.50 €.

ΠΡΟΣΟΧΗ!: Σε σε απομακρυσμένες ή δυσπρόσιτες περιοχές η στο εξωτερικο  το κόστος αποστολής πιθανον να  διαφέρει.  Σε περίπτωση αλλαγής του προϊόντος είναι απαραίτητη η επικοινωνία με τον υπεύθυνο παραγγελιών όπου συμφωνείτε η αποστολή του προϊόντος με courier στην διεύθυνση του καταστήματος συνοδευόμενο από το παραστατικό πώλησης και σε διάστημα το πολύ 10 ημερών από την έκδοση του παραστατικού. Απαραίτητη προϋπόθεση για κάθε επιστροφή είναι το προϊόν να βρίσκεται στην κατάσταση που το παραλάβατε, χωρίς να έχει ανοιχτεί η συσκευασία του.

Σημειώνεται δε, ότι τα μεταφορικά της επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη .

  Η εταιρία μας είναι υποχρεωμένη να τηρεί την εγγύηση που δίνει η εκάστοτε αντιπροσωπεία στα επώνυμα είδη και να προβαίνει σε αλλαγή τυχόν ελαττωματικού προϊόντος. Στην περίπτωση αυτή το προϊόν αντικαθίσταται χωρίς καμία επιβάρυνση από την πλευρά του πελάτη.  Απαραίτητη προϋπόθεση η προσκόμιση του πρωτότυπου παραστατικού αγοράς.

 

  • Τιμές Προϊόντων

Όλες οι τιμές που παρουσιάζονται στους καταλόγους μας συμπεριλαμβάνουν το ΦΠΑ 24%. Οι τιμές αυτές αφορούν τις ποσότητες οι οποίες είναι διαθέσιμες στην αποθήκη μας,ενώ η motogiga.eu  επιφυλάσσεται του δικαιώματός της να αναπροσαρμόζει τις τιμές.